De mensen achter Sisu

Madelon Blok
Oprichtster

” Het leven is een kunst!”

Deze slogan is mij op het leven geschreven. Kunst opent onze harten, vormt ons en laat mensen verbinden. Maar het leven leren leiden is ook een kunst. Jezelf ontwikkelen is een kunst en soms moet je eerst heel wat oefenen totdat iets lukt. Vallen en opstaan en weer vallen en weer opstaan, dat is wat bij het leven hoort.

Met SISU wil ik jongeren in omgeving Zwolle de kans geven zichzelf te ontwikkelen, te ontdekken wie ze willen zijn en wat ze willen doen op een creatieve manier.

Ik geloof in regionale betrokkenheid, in mentorschap en vooral in de jongeren zelf. Ze zijn elkaars grootste leraar.

Renate Elferink

Voorzitter

Naast mijn werkzaamheden binnen het sociaal domein en mijn bedrijf Enteract mag ik mijn bijdrage leveren aan deze waardevolle stichting. Een stichting met een prachtige missie. Waarvan ik denk dat het écht nodig is. Hoe mooi is het dat jongeren een plek vinden waar ze gehoord& gezien, gecoacht & gestimuleerd worden. Met een diep geloof in dat reflectie, bezieling en focus belangrijk is voor ontwikkeling. Voor iedereen. Maar misschien nog wel het meest voor de jeugd waar het zoeken & vinden wezenlijke thema’s zijn. Ik zou willen dat dit er was toen ik jong was!

Charlot Otten

Penningmeester

Ik ben Charlot en ben 21 jaar. Toen Madelon mij vroeg of ik mee wilde werken met haar stichting zei ik volmondig “Ja!”. Ik, als beginneling op de arbeidsmarkt, weet als geen ander hoe tieners en jongvolwassenen in deze tijd moeite hebben met verschillende verantwoordelijkheden in de beginfase van hun leven. Hier wil ik mij graag voor inzetten.

Tanja Bouman

Secretaris

Het bijzondere van Sisu is de manier waarop met jongeren gewerkt wordt. Vol creativiteit, herkenning, laagdrempelig en in ontspanning. De kracht van een groep ervaren, te leren staan voor jezelf als het nodig is. De begeleiding die (op maat) wordt gegeven en een platform krijgen om jezelf te laten zien. En dat met coaching van professionals die dagelijks met jongeren werken en goed weten wat ze nodig hebben. Ik gun jongeren deze tocht te beleven. Met mijn bijdrage aan de Stichting werk ik hier graag aan mee.

Het team

Daphner

Daphner Wessels

Projectmedewerker

Als programmacoördinator en studiekeuzecoach kom ik veel jongeren tegen die zich bezighouden met vragen als: wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik? Vragen die iedereen zich wel een keer afvraagt in het leven. Door inzicht te krijgen in deze vragen en regie te nemen over je eigen leven maak je keuzes die beter bij je passen. Madelon heb ik leren kennen in een coachhuis in Zwolle. Toen zij vroeg of ik mee wilde doen met project Toekomstmuziek en bij het SISU team wilde aansluiten, was ik gelijk enthousiast. Persoonlijk leiderschap gecombineerd met Kunst&Cultuur, een mooie kans voor mij om iets tofs voor jongeren in regio Zwolle neer te zetten en tegelijkertijd mijn eigen creativiteit te (her)ontdekken!

Tom 2

Tom La Maitre

Website bouwer

20 jaartjes jong, docent-in-opleiding en part-time websitebouwer! Samen met Stichting Sisu heb ik, onder naam van De Webfabriek, deze prachtige website ontwikkeld. Samen hebben we gekeken hoe we de website tot een inspirerende plek konden maken waar je je kan aanmelden voor leuke activiteiten en evenementen!

anoniem

Komt hier jouw foto?

creatieve enthousiasteling

We zijn op zoek naar mensen die het SISU team komen versterken! We zoeken projectbedenkers, fondsenwervers, creatievelingen, brutale meedenkers en vrije geesten met daadkracht en commitment. Word jij enthousiast van onze missie en projecten en wil je mee helpen bouwen? Neem dan contact met ons op.

Even een oppepper nodig?