Het team

renateelferink

Renate Elferink

Voorzitter

Naast mijn werkzaamheden binnen het sociaal domein en mijn bedrijf Enteract mag ik mijn bijdrage leveren aan deze waardevolle stichting. Een stichting met een prachtige missie. Waarvan ik denk dat het écht nodig is. Hoe mooi is het dat jongeren een plek vinden waar ze gehoord& gezien, gecoacht & gestimuleerd worden. Met een diep geloof in dat reflectie, bezieling en focus belangrijk is voor ontwikkeling. Voor iedereen. Maar misschien nog wel het meest voor de jeugd waar het zoeken & vinden wezenlijke thema’s zijn. Ik zou willen dat dit er was toen ik jong was!

Charlot Otten

Penningmeester

Ik ben Charlot en ben 21 jaar. Toen Madelon mij vroeg of ik mee wilde werken met haar stichting zei ik volmondig “Ja!”. Ik, als beginneling op de arbeidsmarkt, weet als geen ander hoe tieners en jongvolwassenen in deze tijd moeite hebben met verschillende verantwoordelijkheden in de beginfase van hun leven. Hier wil ik mij graag voor inzetten.

tanjabouman

Tanja Bouman

Secretaris

Het bijzondere van Sisu is de manier waarop met jongeren gewerkt wordt. Vol creativiteit, herkenning, laagdrempelig en in ontspanning. De kracht van een groep ervaren, te leren staan voor jezelf als het nodig is. De begeleiding die (op maat) wordt gegeven en een platform krijgen om jezelf te laten zien. En dat met coaching van professionals die dagelijks met jongeren werken en goed weten wat ze nodig hebben. Ik gun jongeren deze tocht te beleven. Met mijn bijdrage aan de Stichting werk ik hier graag aan mee.

Wil je een keer met ons meedoen?